Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lisette Zeegers van Eigenwijze Interieurs geeft workshops

'Spelen met kleur in je interieur'

Interieuradviesbureau Eigenwijze Interieurs, gehuisvest in Vaals en Antwerpen, geeft complete adviezen aan particulieren, bedrijven, hotels en horeca. Het interieuradviesbureau opereert op zowel de Nederlandse als Belgische markt. Lisette Zeegers vertelt graag meer over de workshops die zij geeft. Sinds vele jaren geeft zij Eigenwijze Interieurs vorm en werkt daarbij samen met interieurcollega’s. 

Het interieuradviesbureau maakt in overleg met opdrachtgevers complete interieurinrichtingen. Variabel van een ontwerp, meubeladvies, meubelontwerp, kleuradvies tot lichtplan.
"Of je nu groot of klein woont; je interieur veranderen of bijstellen met kleurtoepassingen, is een interessante en uitdagende opgave.
Een interieur kan met kleuraccenten groter, intiemer, spannender en sprankelender doen lijken", vertelt Lisette.

Tijdens workshops die Lisette Zeegers verzorgt wordt er uitleg gegeven over kleurtoepassingen in het interieur. Zo wordt er veel praktische informatie gegeven door middel van presentaties. Aan het eind van de workshop is het de bedoeling dat iedereen, aan de hand van aanwezige kleurenwaaiers, een persoonlijk kleurplan heeft kan maken.

Tijdens zo'n drie uur durende workshops wordt er dieper ingegaan op wat kleuren zijn en hoe ze ontstaan. Verder staat het verschil tussen koude en warme kleuren centraal. Ook de verschillende verftechnieken worden onder de loep genomen. Ten slotte wordt er afgesloten met 'Wat het effect is van daglicht en kunstlicht op kleur in een woning'.



Meer informatie:
Interieuradviesbureau Eigenwijze Interieurs
www.eigenwijzeinterieurs.com
info@eigenwijzeinterieurs.com

Publicatiedatum: