Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interieurbedrijf is van Rogier Extra en Henk Fokker

Samenwerking ontwerper en meubelmaker levert Hero Furniture B.V. op

Hero Furniture B.V. is ontstaan uit een samenwerking tussen ontwerper Rogier Extra en meubelmaker Henk Fokker. Samen zorgen zij ervoor dat Hero Furniture B.V. een op maat gemaakt project kan opzetten voor de klant.

Hero is een bedrijf dat maatwerk oplossingen levert die altijd klantgericht zijn. Dit in zowel ontwerp als uitvoering en dan met name maatwerk meubels in audio visueel. Hierbij kun je onder andere denken aan: Multi Media Desks; Katheder; statief (verrijdbaar); Boardroom tafel; Touch tafel; pressure cooker en voorzetwanden. Voor ieder wat wils, aldus Rogier en Henk.

"Als Hero denken we in oplossingen. Ons motto is niet voor niets ' Voor elke vraag hebben wij een oplossing'. De klant staat centraal. Door het continu bewaken van het proces weten onze klanten dat het  uiteindelijke product effectief lijkt op de gemaakte schetsen en voldoen aan de specificaties, welke ook nog eens de gewenste kwaliteit ontvangt van ons. Na akkoord van het gemaakte ontwerp, kan het ontwerp geproduceerd worden en kunnen wij, indien de klant dit wenst, het ook installeren op locatie."

Daarnaast staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Hero hoog in het vaandel. "Dit verankeren wij in alle bedrijfsprocessen. We zijn continu bezig met het verbeteren daarvan. Hierbij kan je onder andere denken aan het gebruik van duurzame materialen, zo kort mogelijke reistijden, recycleren."

Meer informatie:
Hero Furniture
administratie@hero-furniture.nl 
www.hero-furniture.nl 
Tel. 013 - 456 04 32

Publicatiedatum: