Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Loods 5 opent op 30 november in Duiven

Na de opening van Loods 5 in Maastricht in maart jl. is het eind deze maand de beurt aan Duiven. De nieuwste woonwinkel van Loods 5 ligt op een steenworp afstand van de Duitse grens en opent volgens planning op de 30e deze maand. Het is na Amersfoort, Sliedrecht, Zaandam en Maastricht de vijfde winkel van Loods 5.

Onder het pand komt een ruime parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid voor klanten, deelnemers en personeel.

In Duiven is ervoor gekozen om 19.000 m2 nieuwbouw te plaatsen, qua oppervlak vergelijkbaar met de winkels in Amersfoort en Maastricht. Het pand is vanaf de A12 goed zichtbaar. 

De nieuwbouw in Duiven lijkt op die in Zaandam, met horizontale vensters. Het parkeerdeel op de begane grond wordt straks aan de buitenrand afgeschermd door beplanting. 

Alle Loods 5-vestigingen bestaan uit verschillende afdelingen zoals design, kunst, banken, keukens enzovoorts. Loods 5 wil bezoekers inspireren, ideeën laten opdoen voor in en om het huis, de werkplek of gewoon zomaar.

Het bedrijf bestaat sinds 1999. Wat ooit als factory outlet begon, is inmiddels een volwaardige woonwinkelketen waar de consument met iedere woonwens terecht kan. "We werken samen met honderden deelnemers, die elk een eigen, uniek assortiment aanbieden. Daarom vind je bij ons niet één stijl, maar tientallen stijlen die je makkelijk eigen maakt. In de winkels en online koop je niet alleen nieuwe meubels en woonaccessoires, je kunt er ook terecht voor een flinke dosis inspiratie", meldt het bedrijf op de site.

Bouwer Aan de Stegge Twello maakte onderstaande video van de nieuwbouw op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf:

Meer informatie:
Loods 5
www.loods5.nl

Publicatiedatum: