Goossens viert dit jaar haar 65-jarig jubileum. Nadat Bert en Mientje Goossens het bedrijf in 1954 hebben gestart en René en Margareth het familiebedrijf fantastisch verder hebben ontwikkeld, is het jaren later aan Maayke en Bart om hun eigen signatuur te geven aan Goossens. Dit jaar opent de detaillist zijn 19e vestiging, dit keer in Hengelo.

De komende weken zal er hard gewerkt worden aan de 19e Inspiration store. Het high tech storeconcept telt ruim 2.000 m² woon- en slaapinspiratie, voorzien van een eigentijds adviescentrum met de laatste trends, technische snufjes en innovaties. "De winkel zal een soft opening krijgen in december en officieel geopend worden in het voorjaar van 2020", meldt het bedrijf.

Prikkel je zintuigen 
In de nieuwe Goossens inspiration store maakt de bezoeker kennis met de nieuwste technieken. "Zo waan je je met Goossens-3D advies letterlijk in je toekomstige interieur en krijg je met de digitale slaapscan onderbouwd en persoonlijk slaapadvies."

Bart Goossens, algemeen directeur van Goossens, is enorm trots dat Goossens zich na de recente opening van de winkel in Zwolle nu ook in Hengelo vestigt. "Wij zijn hard op weg naar een optimale landelijke dekking met onze winkels er verheugen ons erop om onze klanten ook in deze regio te inspireren met onze prachtige collectie aan woon- en slaapmeubels en hen te voorzien van écht persoonlijk, gratis interieuradvies. Dit wordt een prachtige winkel gericht op de toekomst en wensen van de consument in oost-Nederland."

Meer informatie:
Goossens wonen&slapen
www.goossenswonen.nl