Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De waterwoning is volledig op zonne-energie aangewezen

Overnachten in een drijvende villa

Overnachten in een drijvende villa... dat kan in de Lilypad Palm Beach in Australië. De luxe drijvende villa is gemaakt door de Australische ontwerper Chuck Anderson voor overnachtingen en evenementen in de meest rustige omgevingen. De villa ligt voor anker maar kan desgewenst ook verplaatst worden."Lilypad Palm Beach is geboren door het doorbreken van de vorm van traditioneel ontwerp om de meest duurzame ontsnapping met compromisloze luxe te creëren. Door innovatieve engineering, klassiek design en traditioneel vakmanschap te combineren, is er een gevoel van echte connectie met de omliggende maritieme omgeving", staat op de site van Lilypad te lezen.De watervilla is volledig op zonne-energie is aangewezen en er geen brandstof aan boord. De woonboot is met een boot te bereiken en is voorzien van een terras waar gebarbecued kan worden, een eethoek en een zitkamer. Ook een duikplatform is aanwezig voor de ultieme ontspanning. 

"We hebben de perfecte ruimte gecreëerd om vanuit ultiem comfort te resetten of vrienden en collega's te ontvangen op een manier als nooit tevoren", aldus Chuck Anderson.

Meer informatie:
Lilypad Palm Beach
www.lilypadpalmbeach.com