Ook Mintjens is present op de 82e editie van de Meubelbeurs Brussel. Zeven rijk gevulde hallen, een overzichtelijke segmentering, trendpassages die inspireren én exposanten die verbazen. Zo introduceert Mintjens een fonkelnieuwe woon- en slaapcollectie met verrassende Italiaanse invloeden. En dit in een ongewone
setting. 

Caroline Broeckx poseert bij de nieuwe slaapcollectie Rialto.

Altura
De geraffineerde, nieuwe wooncollectie Altura van Mintjens brengt je naar hogere sferen! Elk meubel wordt dan ook gekenmerkt door een opstaande massieve boord. De meubels lijken te zweven op de fraai geprofileerde, tapse pootjes die het geheel een elegante uitstraling geven. 
De collectie omvat een mix van materialen. Hout, glas, keramiek en metaal worden feilloos met elkaar gematcht waardoor een verrassende combinatie ontstaat van textuur en kleuren.
Er zijn ook heel wat leuke add-ons. Zo kan je kiezen voor een dressoir of TV meubel met nis welke je kan verlichten met een touch LED sensor. Ook een keramieken inleg in vijf verschillende modekleuren behoort tot de personalisatiemogelijkheden.
Altura heeft vaste tafels in het gamma met een blad in fineer of keramiek. De verlengtafels zijn verkrijgbaar met fineerblad en maken gebruik van het handige Pöttker verlengsysteem. Salontafels met verschuifbaar blad, handige bijzettafeltjes en een elegante room divider maken de collectie compleet. "Perfectie wordt niet bereikt als er niets meer valt toe te voegen, maar als er niets meer is om weg te laten."

Rialto
Met de fonkelnieuwe slaapcollectie Rialto kom je helemaal tot rust. Het bed met schelpvormig hoofdbord creëert een zalig geborgen cocon waarin je rustig kan loungen, lezen of TV kijken. Het bord is bekleedbaar met zes aaibare stoffen. 
De zachte rondingen komen ook terug in de bovenbladen van de commode, de make-up tafel en het nachtkastje. Het zijn bovendien ranke meubelen dankzij de hoge tapse poten. Een reeks spiegels vervolledigt de collectie. Deze zijn ook beschikbaar met opbergruimte, zowel in klein als groot formaat. Een handig accessoire in de slaapkamer. Het frame kan je bovendien matchen met de kleur van je bed. Rialto is de naam van een wereldberoemde brug in de Dogenstad. Wie droomt er nu niet van een paar nachten in het romantische Venetië? 

Mintjens vind je terug in hal 5 (City), stand 201/301. City: dat zijn trendy en eigentijdse meubelen en zitmeubelen. De moderne levensstijl in een totaalaanbod. Een selectie van de beste Europese fabrikanten met een sterke aantrekkingskracht en ook
internationale topfabrikanten uit het brede middensegment.

Meer informatie:
Mintjens Group
Meirenstraat 8
2390 Westmalle
+32 3 310 07 00
www.mintjens.be
km@mintjens.be