Het Italiaanse Falmec is altijd bezig met innovatie en deze zoektocht neemt een stap in de richting van de kwaliteit van het leven thuis met het systeem dat ‘voelt’ en veranderingen in de luchttoestand bewaakt. Het gaat om de Tecna Feel, die is uitgerust met de Feel System-technologie en die opvalt door een eenvoudige kap in zijn ontwerp en buitengewoon slim in zijn functie.

Het ontwerp van Tecna Feel vereiste een zorgvuldige en complexe studie die een oplossing met uitzonderlijke apparatuur heeft gecreëerd. Het laatste bestaat uit een systeem van gevoelssensoren die de verandering in de kwaliteit van de lucht als het ware voelen’,  waarbij de start, snelheid en uitschakeling van de kap automatisch worden geregeld op basis van informatie over de huidige staat van de ruimte. Het systeem wordt verbonden door de metalen filters met No-Drop System- technologie gepatenteerd door Falmec. Dit wordt gevormd door gekruiste bladen die de condensatie opvangen die wordt gegenereerd door de kookdampen. Deze worden vervolgens verzameld en afgevoerd in een speciaal spruitstuk.

Tecna Feel heeft een wand van 90 cm, een zuiglichaam in AISI 304 roestvrij staal met Scotch Brite-afwerking, een perimeterframe in zwart gehard glas en verlichting met Dynamic LED Light-technologie die door elektronische regeling de kleurtemperatuur van het licht reguleert van koud, natuurlijk en warm. Ten slotte is de nieuwe Tecna Feel uitgerust met een effectieve en krachtige 800 m3 / h motor en 3 snelheden + boost middels een elektronisch paneel.

Meer informatie:
Falmec
www.falmec.nl