Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PPC opent vijfde vestiging in het noorden

Plinten en Profielen Centrale (PPC) vraagt nog even geduld, maar medio zomer 2020 opent de vijfde vestiging in Groningen. Met de hoofdvestiging in Wijk bij Duurstede en filialen in Amsterdam, Eindhoven en Den Haag heeft PPC met Groningen een betere landelijke dekking voor de mensen die graag artikelen afhalen. Parketteurs en andere vloerenspecialisten kunnen straks ook in het noordelijke filiaal terecht voor vloeren in hout, laminaat en PVC, randafwerking en producten voor installatie, afwerking en onderhoud. Ook zal er een Experience Center geopend worden, een showroom met een overzicht van de PPC Collectie. 

Veel van de producten zullen op voorraad zijn en het is mogelijk online bestellingen af te halen. Alles wordt per commissie verpakt, zo zet PPC direct het complete pakket voor de klant klaar. Dan is het alleen nog een kwestie van inladen en direct door naar de opdrachtgever! PPC Groningen krijgt dezelfde ruime openingstijden als de andere filialen, zo is er altijd wel een moment om spullen af te halen.

Peter Klaassen: “Met de opening van filiaal Groningen bieden we onze klanten in het Noorden meer service en flexibiliteit. Met een oppervlakte van 800 m2 hebben we voldoende ruimte voor onze meest gevraagde artikelen, direct af te halen door onze klanten. Filiaalleider Theo van Rooijen werkt nu al bij PPC, zo is hij straks voldoende ingewerkt om als echte PPC’er onze klanten te helpen. Natuurlijk blijven we ook in Groningen gewoon gratis bezorgen, de klant heeft de keuze, alles voor het gemak!”

Meer informatie:
PPC
info@plintenenprofielencentrale.nl  
www.plintenenprofielencentrale.nl 

Publicatiedatum: