Hermeta is één van de top 3 leveranciers van Destil Prolians. Op 25 oktober kwam Destil Prolians persoonlijk Hermeta verrassen met een taart en de boodschap dat de organisatie genomineerd is. Op 29 oktober vond tijdens de Destil Prolians leveranciersdag de uitreiking plaats van de leverancier van de jaren 2018 en 2019. Spit Paslode uit Dilbeek werd als winnaar uitgeroepen. Hermeta en  Primaverde werden als de twee andere genomineerden ook in het zonnetje gezet.

In het zonnetje
Tijdens de officiële uitreiking nam Marco Muilenburg, accountmanager van Hermeta, uit handen van René Kars een oorkonde in ontvangst. Destil Prolians is een groothandel voor de bouw en industrie met meer dan 150.000 artikelen in het assortiment die online en via 36 vestigingen in Nederland worden verkocht. De prijs heeft als doel jaarlijks een leverancier in het zonnetje te zetten.

Sterke punten Hermeta Interieuraccessoires
Hermeta en de andere twee genomineerden werden beoordeeld op een aantal punten, zoals innovatie, MVO en onderscheidend vermogen. Hermeta’s sterke punten zijn volgens Destil Prolians:

-Al bijna 100 jaar eigen productie in Nederland
-Innovatief binnen hun vakgebied. Werken bv. met designers
-MVO staat hoog in het vaandel. Er werken b.v. met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt
-Lid van de Cradle to Cradle bouwgroep (C2C-silver gecertificeerd)
-Recht van retour op niet lopende voorraad
-Leveren aan in blauwe bakken, alles voorzien van barcode.

Marco Muilenburg: ”De nominatie voor Leverancier van het jaar is voor ons bewijs dat we gewaardeerd worden in de markt en bewijs dat we op de goede weg zijn. We hebben afgelopen jaren veel aandacht besteed aan samenwerking met onze klanten, duurzaamheid en innovatie en voor mij is dit een persoonlijke beloning.”

Over Hermeta
Hermeta levert al 95 jaar duurzame producten die comfort brengen in gebouwen, zoals bouw- en meubelbeslag, garderobes en jashaken, lockers, sanitaire wanden, gevels en interieurinrichting op maat.  De Nederlandse onderneming levert een breed pakket aan producten in de bouw en het interieur, gespecialiseerd in drie divisies: interieuraccessoires en garderobesystemen, interieurbouw én gevelbouw. Het basismateriaal is gerecycled aluminium. Duurzaamheid, innovatie en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Om invulling hieraan te geven heeft Hermeta twee labels geïntroduceerd, Hermeta Life en Hermeta Blue, die bijdragen aan mens en milieu.

Meer informatie:
Hermeta
marketing@hermeta.nl  
www.hermeta.nl