Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Glamorous leven, zonder hoog prijskaartje'

Eerste samenwerking van H&M Home met topdesigner is een feit

H&M heeft haar nieuwe 'Home-collectie' aangekondigd met de beroemde ontwerper Jonathan Adler. 

“Het was een droom om met H&M HOME te werken. Ik hoop dat mensen net zoveel genieten van de collectie als ik ervan heb genoten (maar bovenal hoop ik dat ik mezelf nu een ere-Zweed kan noemen)!', laat Jonathan weten.

Hoewel de retailer in het verleden heeft samengewerkt met bekende modeontwerpers aan kleding- en accessoirecollecties, is deze samenwerking historisch en markeert H&M Home's eerste samenwerking. De collectie bevat decoratieve items zoals vazen, dienbladen, opbergproducten, mokken, kaarsen, kussens en nog veel meer.

“Onze eerste samenwerking op het gebied van design is een geweldige kans om thuis de persoonlijke stijl te blijven verdedigen en we hadden geen betere partner kunnen vinden dan Jonathan Adler. Zijn grenzeloze energie en passie is doordrenkt in elk deel van deze collectie en we zijn zo verheugd onze klanten een kijkje te kunnen bieden in de Jonathan Adler-wereld,” zegt Evelina Kravaev Söderberg, hoofd Design and Creative van H&M HOME.

Met felle kleuren, levendige patronen en gedurfde accenten is dit een samenwerking die klanten aanmoedigt om glamoureus te leven - zonder het hoge prijskaartje. 

De Jonathan Adler en H&M HOME-collectie zijn vanaf 14 november verkrijgbaar in geselecteerde winkels en online op hm.com.

Publicatiedatum: