Goedegebuure zet de (droog)bloemetjes buiten

''We voelden al aan dat ze terug zouden komen''

Groothandel in vers en droogdecoratie Goedegebuure Natural Decorations pakt naar eigen zeggen uit met droogbloemen. Het bedrijf heeft meer dan 50 verschillende soorten droogbloemen. Die soorten zijn vaak weer verkrijgbaar in diverse kleuren."Goedegebuure is sterk is in Pampasgrassen, Lagures, gedroogde grassen en het ontdekken van nieuwe zomerbloemen die gedroogd kunnen worden. De Pampas is in diverse soorten en maten verkrijgbaar", vertelt Daisy van den Broek namens Goedegebuure.

"Elk seizoen breiden we het assortiment droogbloemen uit. We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe soorten. We begonnen daar zeven jaar geleden mee. We voelden al aan dat droogbloemen terug zouden komen van weggeweest en dat het weer hip zou worden om natuur in huis te halen. Dat bleek een goede zet. Droogbloemen zijn ook deze herfst en winter trendy", vervolgt Daisy.

Het merendeel van de droogbloemen bij Goedegebuure komt van Hollandse bodem. Ook het verven dat tegenwoordig op waterbasis gebeurt, wordt in Nederland gedaan. Verder werkt Goedegebuure met kwekers die MPS- GAP gecertificeerd zijn.

Goedegebuure Natural Decorations is van 6 t/m 8 november te vinden op de Royal FloraHolland Trade Fair in stand C6. 

Meer informatie:
Goedegebuure Natural Decorations
info@goedegebuure-deco.nl
www.goedegebuure-deco.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven