Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Het is eigenlijk een herinterpretatie van traditionele tegels'

Lancering laminaatcollectie met bloemetjes

Het nieuwe Retro Chic design van de Ocean laminaatcollectie van Barry Alloc uit zich in bloemenpatronen en geometrische structuren. Het laminaat krijgt hiermee een nieuwe veelzijdige look.
Het is eigenlijk een herinterpretatie van traditionele tegels en de nieuwe decoraties combineren florale en geometrische ton-sur-ton patronen die herinneren aan de decoraties van het ‘patchwork-effect’ tussen de late negentiende en vroege twintigste eeuw.

De drie verschillende chromatische tinten (zwart, blauw-grijs en licht), vertegenwoordigen deze decoratieve oplossingen een moderne en eclectische meubelkeuze. Hun bijzonderheid ligt niet alleen in de hoge prestaties op het gebied van weerstand en ondoordringbaarheid, maar ook in formaat: de Retro Chic laminaattegels worden aangeboden in grote platen (1288x190x8 mm), een ongewoon formaat voor dit type patroon, maar die goed geschikt is voor het snel bedekken van muren en vloeren.

De Ocean laminaatcollectie van BerryAlloc wordt gekenmerkt door de speciale HydroPlus-technologie die de planken voorziet van een waterdichte coating, waardoor ze geschikt zijn voor installatie in badkamers en keukens.

Meer informatie:
Berry Alloc
www.berryalloc.com

Publicatiedatum: