Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aart-Jan Witte van woonwinkel TMC:

'Zevende Zeeuwse Woonmarkt was steengoed'

De zevende Zeeuwse Woonmarkt bij woonwinkel TMC in Goes is een feit. Op 24, 25 en 26 oktober gingen ruim drieduizend geïnteresseerden in nieuwbouw, verbouw, verduurzamen en verbeteren naar TMC, waar alles te vinden was op het gebied van Beter Wonen. Meer dan 40 Zeeuwse bedrijven toonden verschillende noviteiten en trends over en voor wonen. Bezoekers konden kennis maken met de vele primeurs, acties, presentaties en woonmogelijkheden.    

Aart-Jan Witte van TMC Wonen: ''Deze zevende editie was steengoed. Elk jaar is het een geslaagde beurs geweest, maar we proberen jaarlijks te verbeteren en uit te breiden. Door de mond tot mond reclame, doelgerichte consumenten en goede sfeer, blikken we ook dit jaar weer terug op een zeer geslaagde en gemoedelijke woonmarkt, samen met de deelnemende Zeeuwse ondernemers.''


Links Aart-Jan Witte. Foto: JEDID-JAH BOEKHOUT

Woonmarkt wordt steeds completer
De Zeeuwse Woonmarkt is zeven jaar geleden in het leven geroepen. "Het idee ontstond doordat we als deelnemer op externe woonbeurzen merkten dat het vaak ontbrak aan sfeer en traffic", verklaart Aart-Jan. ''Een woonwinkel heeft als het goed is al sfeer en doordat een winkel van zichzelf al publiek trekt dat geïnteresseerd is in wonen, is het een buitenkans om een woonbeurs in de winkel zelf te organiseren in samenwerking met collega ondernemers die ook alles met wonen te maken hebben. Met succes!''

De woonmarkt begint steeds meer naam te krijgen. ''Het evenement wordt steeds completer. Bezoekers komen jaarlijks terug voor de gezelligheid, naast de interesse voor de deelnemende bedrijven. We voorzien goed in catering. Doordat deelnemers positieve ervaringen opbouwen op basis van eerdere edities, investeren ook zij in de woonmarkt, wat de uitstraling van de woonmarkt ten goede komt. Dit jaar hebben we van de deelnemers enkel positieve reacties gekregen, waar we natuurlijk enorm blij mee zijn. Veel deelnemers leggen goede contacten met klanten, en slepen daadwerkelijk concrete opdrachten in de wacht", blikt Aart-Jan tevreden terug.

Elk jaar iets nieuws
De Woonmarkt probeert elk jaar met iets nieuws en verrassends te komen voor de bezoekers, dat de aandacht en interesse nog meer wekt. Dit jaar was er het ambachtenplein, waar ambachtsberoepen in levende lijve werden verbeeld. Zo waren er bijvoorbeeld een glas-in-lood werker en een parketteur in actie te zien. Dit plein wordt voor de volgende edities geëvalueerd en wellicht verder geprofessionaliseerd. 

Naast het ambachtenplein was de netwerkavond op vrijdag 25 oktober ook een nieuwkomer. De deelnemende partijen brachten hun regionale netwerkrelaties mee, dat resulteerde in een gezellige netwerkavond met ruim 70 personen.


Aftermovie

Volgende editie
Voor volgend jaar staat er alweer een woonmarkt gepland. Sommige deelnemende bedrijven hebben ook al geboekt. ''We willen deze beurs verder professionaliseren en ontwikkelen", besluit Aart-Jan.
De deelnemende partijen komen met name uit de regio Zeeland. ''Dit willen we ook zo houden, omdat de regionale consument toch een bedrijf kiest dat service biedt in dezelfde regio.''

Meer informatie:
Zeeuwse Woonmarkt
[email protected]  
www.zeeuwsewoonmarkt.nl