Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bank geïnspireerd op 19e-eeuwse expedities

De in New York gevestigde ontwerper Shawn Maximo heeft voor het meubelmerk Tortuga de Stacking Bench ontwikkeld. Maximo liet zich bij de creatie van de veelzijdige bank inspireren door het soort reismeubelen dat in de negentiende eeuw tijdens expedities werd gebruikt. 

De Stacking Bench kan worden gebruikt als extra stoel aan de eettafel, als meubel voor in de slaapkamer of als bijzetkruk in bijvoorbeeld een aankomsthal. Zoals de naam impliceert kan de Stacking Bench met gemak worden opgestapeld. Zonder al te veel moeite kan de bank dan ook worden gebruikt als boekenkast of als scheidingswand. 

De bank maakt gebruik van leren riemen, die onder andere het kussen van de bank op zijn plek houden. Als meerdere banken op elkaar worden geplaatst, worden de riemen gebruikt om de banken in elkaar te verankeren.

De Stacking Bench is vervaardigd van een houten kern van multiplex en afgewerkt in twee verschillende laminaatversies. Verder kan er worden gekozen uit verschillende kleurencombinaties voor de kussens en de riemen. 

Meer informatie:
Tortuga
www.tortugaliving.com 

Publicatiedatum: