Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De nieuwe bewerking zet datavisualisatie op voorgrond

Nederlandstalige versie van Vectorworks 2020 gelanceerd

"Het is zover: de Nederlandstalige versie van Vectorworks 2020 is er", laat een woordvoerder van het bedrijf weten. "Ontdek alle innovaties van deze nieuwste versie van Vectorworks Architectuur, Landschap, Spotlight, Studio, Standaard, Braceworks en Vision en ga aan de slag met gereedschappen die aangepast zijn aan de lokale markt."

De nieuwe versie zet datavisualisatie op de voorgrond. In een interactieve werkomgeving kunnen alle beschikbare gegevens helder gevisualiseerd worden, zodat werk meteen gecontroleerd, gevalideerd en geoptimaliseerd kan worden. Dat biedt grote voordelen bij complexe BIM- of SIM-modellen.

Met intelligent ontwerpen als speerpunt, bevat Vectorworks 2020 o.a. de volgende innovaties:
- Een snellere visualisatie van grote modellen dankzij de verbeterde Vectorworks Graphics Module;
- Een betere gebruikservaring omdat wijzigingen van tekst en kenmerken nu rechtstreeks mogelijk zijn in je lokale dialoogvensters en paletten;
- Een gedetailleerde documentatie van rigging-objecten dankzij de nieuwe Schematic Views in Vectorworks Spotlight;
- Voor ontwerpers van de buitenruimte: een nauwkeurigere geolocatie dankzij de nieuwe GIS-toolset en de integratie van de online mogelijkheden van Esri’s ArcGIS.

Over Vectorworks
Vectorworks, Inc. is een internationale CAD/BIM-softwareontwikkelaar voor architectuur en interieur, landschapsontwerp en entertainment. Sinds 1985 helpen we ontwerpers met hun inspiratie, communicatie en realisatie. We dragen flexibiliteit en creativiteit tijdens het ontwerpproces hoog in het vaandel. Vectorworks, Inc. maakt deel uit van The Nemetschek Group en opereert vanuit de hoofdzetel in Columbia, Maryland in de Verenigde Staten. 

Over Design Express
Bij Design Express steunen ze ontwerpers in architectuur, interieur, landschap en entertainment in hun missie om hun stempel op de samenleving te drukken. Door krachtige, flexibele en gebruiksvriendelijke software aan te bieden die hun creativiteit ondersteunt en hun ontwerpen tot leven brengt. We helpen hen deze software in de vingers te krijgen aan de hand van professionele opleidingen en support. Ons belangrijkste product is Vectorworks. 

Meer informatie:
Vectorworks
www.vectorworks.net 

Design Express
www.designexpress.eu   

Publicatiedatum: