Onder de rook van Schiphol zit achter een klein deurtje een werkplaats van Boomstam-Tafels. Op een vloeroppervlakte van ruim 800 m² wordt met liefde gewerkt aan eikenhouten tafelbladen, planken en meubels. “Ons hoofdkantoor zit in Bleiswijk”, aldus Barbara, een van de medewerkers van dit snelgroeiende bedrijf. “Vennoten Wouter Wijnholds, Frans Hendriksen en Erik de Bruijn zijn drie jaar geleden begonnen en inmiddels zijn er naast mij nog vier personeelsleden in dienst. Onze locatie in Aalsmeer deed al dienst als voorraadopslag en vanaf oktober 2018 tevens als showroom. Klanten kunnen hier persoonlijk een eigen blad uitkiezen.”

Boomstam-Tafels werkt met de stalen onderstellen van het designmerk Nordstahl. Deze worden afgewerkt met poedercoating van hoge kwaliteit. Boomstam-tafels onderscheidt zich door het gebruik van stalen strippen in de tafels tegen het kromtrekken. Wouter, een van de vennoten, boogt al jaren op ervaring in de houtwerker en vult aan: “Het zijn kwalitatief hoogwaardige bladen Frans eiken van onze vaste leverancier uit België. Standaard maten, ovalen bladen, ronde bladen, rechte randen, boomstamranden, maatwerk, alles is mogelijk bij ons. De afwerking is met lak of wax of onbehandeld. Wat de klant wil en de levertijd is gemiddeld twee a drie weken.”


Zakelijke samenwerking B2B
Het bedrijf levert aan zowel particulieren, maar veelal aan de zakelijke markt. Denk hierbij aan projectinrichting, horecazaken, maar ook woonwinkels. Voor onze zakelijke klant hanteert Boomstam-tafels speciale inkoopprijzen en kunnen de levering van de tafel volledig uit handen nemen.

Meer informatie:
Boomstam-tafels.com
sales@boomstam-tafels.com
www.boomstam-tafels.com