Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe sponsor voor Biennale Interieur 2020

Het Belgische evenement Biennale Interieur 2020 krijgt naast de vaste partner Delen Private Bank een nieuwe sponsor in de vorm van CAAAP. Dit is een Belgisch ontwerpbureau, dat onder andere bekend is van projecten als ‘t Groen Kwartier in Antwerpen en De Nieuwe Dokken in Gent.

De directeur van CAAAP, Stefanie Van Den Broucke, geeft toelichting over hoe Interieur en CAAAP met elkaar in contact kwamen: "We waren betrokken bij complexe woonprojecten, waarbij de nadruk werd gelegd op de architecturele kwaliteiten. Met CAAAP streven wij ernaar om AAA-locaties te creëren. Dit zorgt voor toegevoegde waarde voor mensen en hun omgeving en vormt een perfecte interactie met de huidige context.”

“CAAAP en Biennale Interieur hebben beiden het lef om anders te zijn", zegt Van Den Broucke. "We durven ruimte over te laten voor de verbeeldingskracht. Naast dat we elkaars kernwaarden en visie delen, hebben we ook te maken met dezelfde uitdagingen in de toekomst. We denken allebei na over de stad van de toekomst, over compacte en beter betaalbare woonhuizen en over kwesties over duurzaamheid. Door samen te werken staan we sterker in onze zoektocht naar resultaatgerichte oplossingen."

Tijdens Biennale Interieur 2020 zal CAAAP de vernieuwde INTERIEUR AWARD-locaties ondersteunen. DE INTERIEUR AWARDS is een wedstrijd die projecten op het gebied van kleinere woonomgevingen onderscheidt. De oproep tot deelname aan deze wedstrijd zal in het komende jaar worden gepubliceerd.

Meer informatie:
Biennale Interieur

Publicatiedatum: