Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe vinylcollectie van Interfloor

Interfloor komt met een nieuwe vinylcollectie. Deze designcollectie Domestic Wood is voorzien van de exclusieve Interfloor Silver Tex Bac. Het voordeligere alternatief van de bekende Black Tex Backing van de alom bekende Dynamic Collectie.
Domestic Wood is een lichtere kwaliteit, vormvast, met egaliserende werking en los te leggen tot ca. 30 m2.

Voordelen voor installatie
Dankzij de dubbele wapening van de Silver Tex Backing is Domestic Wood zeer stabiel en vormvast. Uitermate geschikt voor installatie op bestaande vloeren doordat het vinyl sterk en elastisch genoeg is om de meeste oneffenheden van de ondervloer te overbruggen. Het vloeroppervlak blijft zo ook zonder voorbereiding mooi glad. Daarbij is er tot 30 m² geen lijm nodig wat een flinke kostenbesparing kan inhouden.

Vinyl met Silver Tex Back is een prijsbewuste investering. De speciale rug is extra akoestiek verhogend en isoleert warmte en geluid. Geschikt voor vloerverwarming en dankzij de weerstand tegen indrukken bestand tegen hakken, meubelpoten en geschikt voor zwenkwielen.

Lage ecologische impact
Vinyl met Silvertex Backing is milieuvriendelijk door de terugwinning van grondstoffen bij de productie. Hierdoor is Domestic Wood niet alleen krachtig voordelig en luxueus maar ook duurzaam en met een lage ecologische voetafdruk.

Domestic Wood is voorzien van een ‘PU toplaag’, een fraaie matte polyurethaan finish die de vinylvloer beschermt tegen vlekken en vuil en daarbij eenvoudig te onderhouden en te reinigen maakt. De toegepaste Natural Look oppervlaktestructuur met antislip weerstand geeft daarbij een realistische en sfeervolle uitstraling met voelbare structuur en harde touche.

“Natuurgetrouw, onderhoudsvriendelijk, kras- en vochtbestendig”
Domestic Wood is in tegenstelling tot echt hout beter watervast waardoor de vloer niet zwelt, krimpt of beschadigd wanneer hij aan vocht wordt blootgesteld. Dit naadloze vinyl met plankdessin kan dus probleemloos in ‘natte ruimten’ zoals keuken en badkamer worden gelegd. Een duurzame en naadloze planken vloer geschikt voor het meest intensieve woongebruik, van druk belopen ruimtes als hal tot keuken tot werkkamer tot badkamer.

“Warme houtlook met natuurlijke uitstraling”
Domestic Wood bestaat uit twee zorgvuldig ontworpen houten plankdessins. De S1 serie  heeft robuuste planken van maar liefst 150cm lang en 20 cm breed. De S8 serie heeft smallere chique planken van 100 cm lang bij 16,6 cm breed. Beide dessins zijn verkrijgbaar in 3 hedendaagse kleursamenstellingen.

Meer informatie:
Interfloor
info@interfloor.nl 
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: