Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Designlinq gaat Vitra meubilair verleasen

De lijfspreuk Be a good host! van Vitra-boegbeeld Charles Eames is voortaan voor iedereen weggelegd. Designlinq, huis van hedendaags designmeubilair, gaat vanaf heden ook Vitra meubilair zakelijk verleasen. "Een hoogwaardig interieur zonder hoge aanvangsinvestering, wie wil dat nu niet?", meldt het bedrijf in een persbericht.

"Je kantoorruimte, winkel, restaurant of hotel inrichten naar je persoonlijke wensen gaat doorgaans gepaard met hoge kosten. Wanneer je flexibiliteit nodig hebt en hoge investeringen wilt voorkomen, biedt het leasen van Vitra meubels uitkomst. Zo worden de uitgaven over een langere periode verspreid en hoef je tussentijds geen concessies te doen aan de uitstraling die je voor je bedrijf nastreeft. Het bespaarde kapitaal kan vervolgens weer worden aangewend voor andere investeringen. Kort samengevat zijn de voordelen van Vitra lease: behoud van liquiditeit, geen hoge investeringskosten en altijd de nieuwste Vitra-collecties."

Uitgebreid aanbod Vitra meubilair
"Vitra grossiert in inspirerende en functionele zakelijke interieurtoepassingen die een comfortabel thuisgevoel creƫren voor zowel gebruiker als bezoeker. De collectie Vitra meubels is niet alleen bijzonder, maar ook ongewoon groot. Het Vitra leaseaanbod is van toepassing op de volledige Vitra collectie van Designlinq, waaronder (bureau)stoelen, verlichting en diner- en vergadertafels. Bekijk hier het leaseaanbod Vitra-meubilair."

Designlinq is een online warenhuis met een grote en hoogwaardige collectie designmeubilair, designverlichting en akoestische producten. Designlinq biedt naast losse verkoop tevens complete inrichtingsconcepten voor de zakelijke en particuliere markt.

Meer informatie:
Designlinq
Goudsesingel 156
3011 KD Rotterdam
010 307 4119
info@designlinq.nl
www.designlinq.nl

Publicatiedatum: