De lijfspreuk Be a good host! van Vitra-boegbeeld Charles Eames is voortaan voor iedereen weggelegd. Designlinq, huis van hedendaags designmeubilair, gaat vanaf heden ook Vitra meubilair zakelijk verleasen. "Een hoogwaardig interieur zonder hoge aanvangsinvestering, wie wil dat nu niet?", meldt het bedrijf in een persbericht.

"Je kantoorruimte, winkel, restaurant of hotel inrichten naar je persoonlijke wensen gaat doorgaans gepaard met hoge kosten. Wanneer je flexibiliteit nodig hebt en hoge investeringen wilt voorkomen, biedt het leasen van Vitra meubels uitkomst. Zo worden de uitgaven over een langere periode verspreid en hoef je tussentijds geen concessies te doen aan de uitstraling die je voor je bedrijf nastreeft. Het bespaarde kapitaal kan vervolgens weer worden aangewend voor andere investeringen. Kort samengevat zijn de voordelen van Vitra lease: behoud van liquiditeit, geen hoge investeringskosten en altijd de nieuwste Vitra-collecties."

Uitgebreid aanbod Vitra meubilair
"Vitra grossiert in inspirerende en functionele zakelijke interieurtoepassingen die een comfortabel thuisgevoel creƫren voor zowel gebruiker als bezoeker. De collectie Vitra meubels is niet alleen bijzonder, maar ook ongewoon groot. Het Vitra leaseaanbod is van toepassing op de volledige Vitra collectie van Designlinq, waaronder (bureau)stoelen, verlichting en diner- en vergadertafels. Bekijk hier het leaseaanbod Vitra-meubilair."

Designlinq is een online warenhuis met een grote en hoogwaardige collectie designmeubilair, designverlichting en akoestische producten. Designlinq biedt naast losse verkoop tevens complete inrichtingsconcepten voor de zakelijke en particuliere markt.

Meer informatie:
Designlinq
Goudsesingel 156
3011 KD Rotterdam
010 307 4119
info@designlinq.nl
www.designlinq.nl