Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Master Meubel breidt uit door overname

Master Meubel uit Turnhout heeft Vitra Partner Store in Antwerpen overgenomen. De activiteiten van de winkel worden onder hoede van zowel Master Meubel als Vitra voortgezet. "Samen staan wij de klant nog beter bij in al zijn interieurplannen", melden beide bedrijven in een brief aan haar relaties.

Master Meubel staat al sinds 1985 in binnen- en buitenland bekend als designwinkel en interieurinrichter. Het bedrijf beschikt over eigen maatwerkateliers en een portfolio met meer dan 300 designmerken waaronder Vitra, B&B Italia, Flexform, Cassina, Knoll, Porro en Edra.

Bovendien is Master Meubel al geruime tijd een van de belangrijkste Vitra Dealers in Belgiƫ. Met haar ervaring in de retailsector en haar geschiedenis, waarin het verhaal van de meesters van het design centraal staat, zal Master Meubel het concept van de Vitra Partner Store nog verder versterken.

Master Meubel verzorgt interieurs van A tot Z, van ruwbouw tot accessoires, voor zowel particulieren als professionelen. Ze richt zich niet alleen op woningen maar ook horecazaken, kantoren en openbare ruimtes in. Nieuw in het aanbod zijn leasingformules, waarmee ondernemers een maandelijks bedrag betaalt voor designmeubilair.

Meer informatie:
Master Meubel
www.mastermeubel.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven