Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keukens en Interieurs Online slaat met jarenlange ervaring nieuwe weg in

Keukens en Interieurs Online studio slaat met haar 25 jaar ervaring binnen de keuken en interieur branche een nieuwe weg in, namelijk de online wereld.

''Wij zijn ervan overtuigd dat we in deze tijd de huidige klant goed kunnen bedienen op deze manier,'' verteld Danielle Korsten van Keukens en Interieurs Online die als jong meisje is opgegroeid in de keukenbranche. ''Mijn vader had vroeger zelf een keukenzaak en op jonge leeftijd hielp ik hem altijd mee. Ik ben bijna geboren in een keukenkastje. Het zit gewoon in mijn DNA.''

''Aangezien wij geen fysieke showroom hebben zijn we ook nog eens aantrekkelijk qua prijs.'' Het keukenbedrijf loopt offertes na en doen een passend aanbod. Daarnaast gaan ze naar de klant op huisbezoek, wanneer de klant dit wenst. Op deze manier komen ze de klant tegemoet zodat deze informatie kan krijgen op de juiste plaats en tijd.

Waarom online?
Danielle: ''Belangrijk is dat duidelijk is dat in deze hedendaagse online wereld het prettig is dat klanten op ieder gewenst moment online kunnen shoppen, dus ook voor keukens en interieur, en naar de trends van nu. Dat wij naar wens de ruimte op locatie komen bekijken. Dat wij ook interieuradvies geven, kortom een totaal product.

''Verder zijn wij ook interessant voor de vastgoedmarkt en voor projectontwikkelaars aangezien wij een stuk voordeliger zijn. Juist omdat wij online werken en daardoor ook snel kunnen schakelen''. Danielle vervolgt. ''De wensen worden aan ons doorgegeven en wij maken een passend ontwerp, meten in, leveren en monteren naar wens. Kortom, totaal ontzorgen. Ook dat is een voordeel van 25 jaar ervaring.''

Keukentrends
''De trends die wij op dit moment veel tegenkomen zijn matzwart gecombineerd met gouden details als kranen, spoelbakken enzovoorts. Naast deze trends bieden wij ook keuken gerelateerde meubels aan, als velours stoelen in goud en/of zwart zodat het totale interieur één geheel is.''

Ook ziet Keukens en Interieurs Online keukens met verschillende fronten, die verschillend zijn in kleur, maar ook in materiaal. Doorlopende fronten tot aan de vloer en betonlook fronten in verschillende kleuren behoren tot de keukentrends van nu.

Meer informatie:
Keukens en Interieurs Online
[email protected]  
www.keukenseninterieuronline.nl