Voor haar presentatie tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Broeinest gekozen voor de creatieve vloeroplossingen van IVC Beyond Flooring en is daardoor opgenomen in de New Materials Route. Dutch Design Week vindt nog plaats tot en met zondag 27 oktober.

Broeinest transformeert zich tot dé design hotspot in het hart van de Dutch Design week. Dit jaar tonen ze ‘BELOW THE SURFACE’, actuele trends worden tastbaar in acht conceptuele werelden, met onder andere vloeren van IVC, die de basis vormen van een organisch landschap. Dit wordt aangevuld met werk van toonaangevende designers en jong talent. IVC toont een gedurfd kunstwerk van diverse vloercombinaties: een stijlvol patroon van Tapijttegels, Heterogeen Vinyl, LVT en Studio Moods; all Made in Belgium.

De New Materials Route laat zien hoe ontwerpers niet alleen nieuwe producten ontwerpen, maar ook de materialen waar ze van gemaakt worden. Experimenten worden getoond op het gebied van circulariteit, biomaterialen, nieuwe esthetiek en materiaalonderzoek en –toepassingen. 

Deze route is een perfecte manier om een bezoek aan de DDW te beginnen. Maar er gebeurt nog meer dan er op de routes te vinden is. Op DDW is verdwalen onmogelijk, je kunt alleen maar meer inspiratie tegenkomen!

Bezoek Broeinest Eindhoven op Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
www.ivc-commercial.com