Ter uitbreiding van het aantal servicelocaties heeft verfgroothandel Luijten-VVZ een nieuwe vestiging toegevoegd aan de acht reeds bestaande filialen in Zeeland en Zuid-Holland. Bij de verfgroothandel Luijten-VVZ gaat dan ook de vlag uit, want op dinsdag 22 oktober opent het bedrijf een nieuwe vestiging in Nieuwe Tonge. 

Luijten handelt in professionele verfproducten en aanverwante materialen en gereedschappen. "Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij iedere professionele vakwerker en detaillist voorzien van de juiste producten. Luijten kent verschillende afdelingen met ieder hun eigen specifieke kenmerken waarbij kwaliteit en snelheid altijd leidend is. U kunt bij Luijten-VVZ terecht voor bouwverven, autolakken, Doe-Het-Zelf, industrie- en meubellakken, vloersystemen en entreesystemen", liet een woordvoerder eerder weten.

Afgelopen jaren werden de producten van Sigma Coatings in de regio Goeree-Overflakkee voor het bedrijf gedistribueerd door partners. Per 16 september jl. is Luijten dit zelf gaan verzorgen.

Meer informatie:
Luijten-VVZ
info@luijtenvvz.nl
www.luijtenvvz.nl