Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bezoekers van Dutch Design Week (DDW)

MondiArt trakteert op een ontbijtje

MondiArt neemt ook deel aan de Dutch Design Week (DDW). Gedurende het event trakteert het Eindhovense bedrijf, dat al meer dan 30 jaar allerhande wanddecoraties fabriceert en importeert, tussen half 10 en 11 uur alle bezoekers op een gratis ontbijtje.

MondiArt is leverancier van wanddecoratie en woonaccessoires. Het creatieve productiebedrijf uit Eindhoven is gespecialiseerd in wanddecoratie en andere kunstvormen op diverse materialen. Het team van MondiArt ondersteunt professionals bij het samenstellen van totaalconcepten en private labelcollecties en is met haar 1.500 m2 grote showroom een inspirerende plek voor veel interieurarchitecten en -stylisten. 

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n 120 locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

Hoewel tijdens het evenement alle denkbare disciplines en aspecten van design aan bod komen, ligt de nadruk op experiment, vernieuwing en cross-overs. Bijzondere aandacht gaat jaarlijks uit naar werk en ontwikkeling van jong talent.

DDW concentreert zich op het ontwerp van de toekomst en de toekomst van ontwerp. We zien het als onze opgave te laten zien hoe ontwerpers wereldwijd vormgeven aan een positieve toekomst en om de positie en betekenis van Nederlandse ontwerpers daarbij te versterken.

Meer informatie: www.ddw.nl