Aanstaande zaterdag (19 oktober) openen de deuren van het Klokgebouw voor de tentoonstelling Optimistic Landscape van curator Bas van Tol.
New Citizen Design leverde hiervoor zes Belvedere ladderstoelen, een ontwerp van Pierre-Emmanuel Vandeputte voor New Citizen Design. De ruim 70.000 bezoekers van DDW/Klokgebouw worden uitgenodigd om vanuit de hoge zitting van de Belvedere ladderstoel een andere blik te krijgen op de expositie. Precies zoals bezoekers van Ventura Dubai en New York tijdens de designweken aldaar, ook met hebben ervaren.Een woordvoerder van New Citizen Design vertelt: "De expositie Optimistic Landscapes past in het thema van Dutch Design Week dit jaar: ‘If not now; then when?’, dat een 100% match is met het motto van new citizens: ‘Look out for the present, it should look like the future you’re dreaming’. Belvedere is onderdeel van een het CHANGE-YOUR-PERSPECTIVE pakket, waarvan ook Swing Chair, Paradosso ‘Let it Go’ en Oasis Vase onderdeel uitmaken."

New Citizen Design heeft een portfolio van design interieurproducten die de gebruikers een andere blik of perspectief geven: vanuit de hoogte, schommelend of rustgevend leunend, stimuleren de designs de verbeelding en het onderlinge contact. Aan de ambachtelijke en esthetische waarde is veel aandacht besteed door de ontwerpers met wie New Citizen Design samenwerkt.Over New Citizen Design
De new citizen is een persoon die een ontwerpstroming belichaamt van positiviteit en bewustzijn, als antwoord op de multiple mega-shits die we in onze huidige wereld ervaren. New citizens zijn inter-viduals. 
New Citizen Design (Antonia Wormer & Jan Willem de Laive) gebruikt de new citizen als hun leidend ontwerp principe voor design production en design thinking en ruimtelijk ontwerp. Hun activiteiten omvatten drie disciplines: productontwikkeling, interieur ontwerp en een new citizen building. 

Voor meer informatie:
New Citizen Design
Museumpark 25
3062 EA ROTTERDAM
www.newcitizendesign.nl