Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Onder druk hoge huizenprijzen en huren gaat men kleiner wonen'

SpaceSavingSunday bij Easy Living: Online inspiratie over ruimtebesparende meubelen

Easy Living is een speciaalzaak in bedkasten en slaapbanken. Sinds kort biedt het bedrijf iedere zondag online inspiratie over ruimtebesparende meubelen. "We zien niet alleen een veranderende huizenmarkt, maar ook een verandering in de samenstelling van de huishoudens en de woonwensen. Onder druk van de hoge huizenprijzen en hoge huren gaat men weer kleiner wonen. Daarnaast komen er ook steeds meer éénpersoonshuishoudens die een passende betaalbare woning nodig hebben. Ook zien we dat door de huidige woningmarkt, mensen niet gaan verhuizen, maar blijven wonen waar ze nu wonen", vertelt een woordvoerder van Easy Living.

Het bedrijf biedt iedere zondag online inspiratie over ruimtebesparende meubelen. "Wij hebben de zondag omgedoopt tot #SpaceSavingSunday. Iedere zondag kun je op al onze social mediakanalen filmpjes, foto’s en uitleg vinden die hopelijk inspireren om out of the box te denken bij de inrichting van een (kleinere) ruimte", vertelt een woordvoerder van Easy Living.

Kleinere woningen en minder beschikbare m2 vraagt om efficiënt ruimtegebruik bij de inrichting van je woning. Bij Easy Living zijn bedkasten en slaapbanken die de oplossing kunnen bieden. "Echter merken wij dat er in Nederland nog te veel onbekendheid is over multifunctionele meubelen. Onbekendheid, maar ook vooroordelen. Een slaapbank kan bijvoorbeeld niet lekker zitten en/of slapen en een bedkast is nog zo’n opklapbed van vroeger; gordijntje ervoor en een waardeloze spiraalbodem."

Easy Living vindt het een mooie taak om Nederland te enthousiasmeren over deze ruimtebesparende en multifunctionele meubelen. Wat hun betreft de meubels van nu en de toekomst. Daarom willen zij iedere #SpaceSavingSunday bijdragen aan de bekendheid van de slaapbanken en bedkasten en hopen zij hiermee mensen te helpen die worstelen met de woonuitdagingen van deze tijd.

Meer informatie:
Easy Living
Middenweg 109-113a
1098 AH Amsterdam
020-663 11 61
[email protected]
www.slaapbanken.nl

Publicatiedatum: