Elk jaar organiseert Dutch Design Foundation in oktober het grootste design evenement van Noord-Europa: de Dutch Design Week (DDW). Tijdens DDW 2019, van zaterdag 19 t/m zondag 27 oktober in Eindhoven, zal Gispens vernieuwende, circulaire Sett CE bank op maar liefst twee verschillende exposities te zien zijn: bij de Goed Industrieel Ontwerp Erkenningen én bij de overzichtsexpositie van de winnaars van de Dutch Design Awards. Bovendien rijdt er een Renault Design Ride rond met een verrassende uitvoering van onze Sett bank op het dak!

Design Rides
De herkenbare Renault Design Rides zijn een onmisbaar onderdeel van de Dutch Design Week (DDW). Negen dagen lang rijden er 35 Renault Design Rides, de 100% elektrische Renault ZOE door Eindhoven, van de ene DDW-locatie naar de andere. Elke auto wordt op het dak voorzien van een speciaal object ontworpen en gemaakt door een DDW-deelnemer. Ook hier is de Sett CE bank present: kijk maar of je hem ziet rijden.

Dutch Design Week – programma en tickets
Tijdens Dutch Design Week 2019 (19 t/m 27 oktober) worden het werk en de concepten van ruim 2.600 ontwerpers gepresenteerd aan meer dan 335.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. De nadruk ligt op experiment, vernieuwing en cross-overs. Het thema in 2019 is 'If now than when?’
Voor het totale programma en toegangstickets: zie www.DDW.nl

Meer informatie:
Gispen
www.gispen.com