Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geluidsdichte cabine van 1.088 plastic flessen

ROOM ontwerpt geluiddichte privacycabines voor moderne kantoren en werkt nu samen met de meditatie-app Calm om nieuwe ruimtes voor mindfulness op de werkplek te creëren. De ‘calm booth’ combineert privékamers van het bedrijf met de uitgebreide meditatiebibliotheek van Calm om te helpen bij stress, focus en vermoeidheid.

De nette, heldere witte cabine is voorzien van een matte acryl privacydeur die functioneert als een bemiddelingscabine. De kamer fungeert ook als een telefooncel en wordt geleverd met een ingebouwde ethernetpoort, led-licht met bewegingssensor en een ventilatiesysteem.

Elke cabine wordt geleverd met twaalf gratis premium-abonnementen voor 'Calm', de app voor slaap, meditatie en ontspanning. het omvat natuurgeluidlandschappen, muziek, verhalen voor dutjes en audioprogramma's van wereldberoemde mindfulness-experts.

De rustige cabine van ROOM heeft drie lagen geluidsisolerende materialen, die gemaakt zijn van meer dan 1.000 gerecyclede plastic flessen. De populaire natuurtaferelen van Calm inspireerden het interieur van de cabine, die een groene bosprint heeft.

"Neurowetenschap vertelt ons: mediteren op het werk helpt ons gelukkiger, gezonder, tevredener met onze banen, creatiever, productiever, en betere collega's te zijn", aldus ROOM.

Volgens het Amerikaanse instituut voor stress, kost stress op de werkplek elk jaar Amerikaanse bedrijven meer dan € 270 mld, met meer dan 1 miljoen mensen die zich dagelijks ziek melden vanwege werkgerelateerde stressoren.

"Investeren in het welzijn van het bewustzijn van werknemers kan stress op de werkplek verminderen en de productiviteit verbeteren", voegt het bedrijf eraan toe. "Mensen de ruimte en hulpmiddelen geven die ze nodig hebben om in hun dagelijks leven kalm te zijn, creëert een gelukkiger, gezondere werkomgeving."

Meer informatie:
Room
www.room.com

Publicatiedatum: