Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Primeur voor SieMatic in Helmond

Zaterdag 19 en zondag 20 oktober houdt ASWA Keukens een Lifestyle Event. Tijdens deze bijeenkomst vindt de onthulling én première plaats van het nieuwste SieMatic greeploze keukendesign. Hiermee is ASWA Keukens de eerste keukenzaak in Nederland waar deze nieuwe generatie keuken te zien is. 

Voor het tweede jaar op rij organiseert ASWA Keukens het Lifestyle Event. Deze keer dus met een exclusieve preview van de SieMatic SLX Pure, de nieuwste greeploze designlijn van het keukenmerk. Dit designconcept blinkt uit in eenvoud en technisch vernuft. ASWA Keukens is hiermee de eerste keukenzaak in Nederland waar de SieMatic SLX Pure te zien én te koop zal zijn.

Op het event is ook Perry Hanssen, de internationaal bekende interieurarchitect van SieMatic, aanwezig. Hij richtte onder meer de flagstore van SieMatic in Amsterdam in en is verantwoordelijk voor de keukendesigns en showrooms van SieMatic wereldwijd.

Het LifeStyle Event vindt plaats bij ASWA Keukens, Zuiddijk 18 in Helmond. Iedereen is welkom, toegang is gratis. Op zaterdag is het event van 10.00 – 17.00 uur, op zondag van 11.00 – 17.00 uur.

Meer informatie:
SieMatic
www.siematic.nl

Publicatiedatum: