Na Assen, Eibergen, Raalte, Sevenum, Uithuizen, Westland, Zutphen en Zwaagdijk is vorige week ook in Coevorden een vestiging van OTAK geopend. De negende woonwinkel is van het familiebedrijf Ahlers. Ooit begonnen als schilders- en glaszetbedrijf, gevolgd door een winkel met verf, behang en aanverwante producten heeft het bedrijf zich ook aangesloten bij OTAK.

Ahlers ziet het dealerschap met OTAK als een toegevoegde waarde om de klant een compleet assortiment aan te kunnen bieden. Directeur Jos Ahlers:  "In het verleden was het vaak een verfkleur zoeken, behang erbij en dan was het wel goed... Die tijd is geweest. Klanten willen en kunnen nu geheel ontzorgd worden bij het veranderen van hun interieur. Wij als bedrijf kunnen advies geven, opmeetwerk verrichten en samen met onze interieurstylisten de klant helpen als dit nodig is om van een huis een thuis te maken”, zegt Ahlers in een interview met de Emmer Courant.

OTAK maakt deel uit van Concepts & Companies (C&C) in Harderwijk, franchisegever van ook de twee woonformules Colors@Home en Voor Verf & Wonen, dat in april haar 20 jarig bestaan vierde. C&C is een franchisegever in de woninginrichting en meubelenbranche met circa 235 aangesloten winkels, te weten 145 bij Colors@Home, 82 bij Voor Verf & Wonen en dus 9 bij OTAK meubelen.

OTAK is een keten van woonwinkels waar de consument van alles kan vinden op het gebied van zitten, tafelen, opbergen en woonaccessoires. "Negen meubelzaken lijkt misschien niet veel, maar hiermee behoort OTAK toch tot de grotere groepen in Nederland. Voor ondernemers is OTAK ideaal; ze hoeven de producten alleen maar te verkopen, de rest doen wij. Alles wordt voor ze geregeld, ze worden compleet ontzorgd", vertelde Paul van Kolfschoten, franchisemanager bij Concepts & Companies, eerder in een interview met Wonen360.

Meer informatie: www.concepts-companies.nl