De sanitaire groothandel Sanimex Design heeft een wel een bijzondere keukenkraan in het assortiment: de One-A kraan van Webert, een Italiaanse fabrikant. Het is een ontwerp van Massimiliano Settimelli. Die omschrijft zijn kindje als een 'sterke, elegante keukenkraan met eenvoudige doch vloeiende lijnen'. Oordeel zelf.

Eelke Keersemaker van Sanimex Design BV en Sani-Advies.nl is voltijdsspecialist in Italiaans designsanitair. Zijn sanitaire groothandel is gespecialiseerd in klassieke, moderne en opvallende badkamerproducten. 

Sanimex staat voor sanitairimport en -export. De meeste producten koopt het bedrijf in Italië. Nederland is het grootste afzetgebied, direct gevolgd door België. In een eerder interview met Wonen360 gaf Eelke Keersemaker aan dat hij altijd voor design en kwaliteit gaat. "Daarnaast let ik altijd op het onderscheidende vermogen. Als een andere groothandel in Nederland het verkoopt, dan wil ik het niet in mijn assortiment hebben. Ik voer producten alleen als ik het alleenrecht heb."

Tien merken
Het assortiment van Sanimex Design telt tien merken: Giulini, Olympia, Arblu, Tender Rain, Vitruvit, Urbi @ Orbi, Tece!, San Swiss, Horganica en het eigen label Enjoy. Eelke heeft een klik met de Italianen en hun producten. “Die doen qua kwaliteit echt niet onder voor Duitse."

Meer informatie:
Sanimex Design B.V.
Noordland 1
4451 RP  Heinkenszand
+31 (0)118 – 236044
info@sanimexdesign.com
www.sanimexdesign.com

Saniadvies.nl
www.sani-advies.nl