Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ethnicraft lanceert verzameling homeware

Na meer dan twintig jaar succesvol naam gemaakt te hebben als een authentiek, tijdloos meubelmerk, kondigt Ethnicraft een nieuw hoofdstuk in hun verhaal aan. Als de eerste collectie homeware ooit, belichaamt 'Refined Layers' perfect waar Ethnicraft voor staat in 2019: kwaliteit, originaliteit en - in dit geval letterlijk - warmte.



Alle kussens en plaids van Refined Layers zijn ontworpen door Dawn Sweitzer, het artistieke brein achter lifestylemerk Notre Monde. Geïnspireerd door haar liefde voor de natuur en verre reizen, creëert ze contrasterende en intrigerende ontwerpen. Door kleur, textuur en materialen komt haar visie vervolgens tot leven in haar studio in North Carolina. Daar weefde ze ook de eerste ontwerpen voor 'Verfijnde lagen' op haar ambachtelijke weefgetouw.



Vervolgens worden de kussens en plaids gemaakt in een Belgische weverij. De pluche ontwerpen zijn gemaakt van jacquardstoffen die voornamelijk zijn geweven van katoen, linnen en wol en zijn perfect te combineren. Of u nu van een abstracte of minimale print houdt, Refined Layers heeft veel verschillende lagen voor u om te ontdekken.

Meer informatie:
Ethnicraft
www.ethnicraft.com 

Publicatiedatum: