Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

IPPYS woondeco timmert hard aan de weg

Met veel enthousiasme runnen Sanne van Ommen en Thirza Kluen de webwinkel Ippys woondeco. Na flink in de wereld van het Scandinavische design ondergedompeld te zijn, maken de dames de balans op. “Eigenlijk komt het allemaal neer op het inspireren van onze klanten; hoe past die stoel in die ruimte en hoe combineer je die producten en kleuren met elkaar? We geven graag handige tips en tricks om onze klanten op weg te helpen”, vertelt Sanne.

Daarom is nu het speciale Ippys magazine gedrukt, boordevol informatie en producten. Thirza: “Om werk uit handen te nemen stellen we bovendien geregeld cadeaupakketten samen. En vanaf nu kan het bedrijfsleven bij ons terecht voor fraaie kerstpakketten.”

Oktober woonmaand
De lancering van het magazine is niet voor niets in oktober. Thirza: “Tijdens onze favoriete maand, de woonmaand, leek het ons een perfecte aanvulling. Natuurlijk staan er ook veel van onze mooie producten in, maar de focus ligt op inspiratie.”
Sanne: “Je hoeft echt niet je interieur helemaal te veranderen. Met wat simpele aanvullingen of een nieuwe kleur, creëer je al een andere sfeer. Dit, en meer tips delen we graag met ons magazine.”

Alles onder één dak
De volledige ontwikkeling van het magazine gebeurde binnenshuis. “Met Ippys woondeco en creatief communicatiebureau fresh focus onder één dak, is het makkelijk schakelen. Het is eigenlijk de perfecte combinatie: concept, vormgeving, redactie en fotografie: alles gebeurt in huis”, vertelt Thirza. “Daarbij werken we met enthousiaste stylisten en fijne merken samen, die ons van prachtige input voorzien.”

“Hoewel wij als communicatiebureau veel ervaring hebben met het in de markt zetten en promoten van een nieuw product, hebben we in het begin natuurlijk wel het een en ander uitgeprobeerd”, vertelt Sanne. “Want, hoe val je op tussen al het online media ‘geweld’? Wij zetten in op service en kwaliteit en denken graag mee met de klant”, zegt Sanne.

Feestmaand
Als de woonmaand oktober voorbij is, volgt al gauw de feestmaand december. “De eerste kaarsen en kerstitems zijn alweer verkocht”, vertelt Sanne. “We hebben een mooi assortiment aan december- en feestartikelen in de webshop. Voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. En als toevoeging willen we het bedrijfsleven laten zien hoe mooi een kerstpakket met woonaccessoires kan zijn." 

Meer informatie:
Ippyswoondeco
De Schans 19-33
8231 KA Lelystad
info@ippyswoondeco.nl
www.ippyswoondeco.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven