De familie Bernards uit het Limburgse Gronsveld heeft voor de renovatie van hun herenwoning op de gelijkvloerse verdieping voor de vloeren van COREtec gekozen. Ze zijn er bijzonder tevreden over aldus de heer Bernards: "Waterdicht, origineel, gemakkelijk te onderhouden en de vloer voelt heel comfortabel en warm aan. We zochten naar oplossingen voor de renovatie van ons interieur en benedenverdieping en vonden die bij Sfeervol Wonen Gorissen in Gronsveld. De COREtec vloeren zijn stijlvolle, sterke vloeren bestand tegen het echte gezinsleven, kinderen en huisdieren. De vloeren werden geplaatst door de firma Gorissen in de woonkamer, tv hoek, hal en keuken."

Op de onlangs gehouden vt wonen&designbeurs heeft COREtec nieuwe designs en producten en naar eigen zeggen nog sterkere vloeren geshowd.

Gorissen Sfeervol Wonen
Gorissen Sfeervol Wonen is sinds 50 jaar een energiek familiebedrijf, waarin de derde generatie Gorissen al verschillende jaren actief is. Door de uitgebreide ervaring en vakmanschap kunnen we een uitstekende werkwijze garanderen. 

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.eu