Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Silestone presenteert campagne met topmodel

Silestone® by Cosentino presenteert ‘Tops on Top 2019’, de nieuwe advertentiecampagne met Cindy Crawford. ‘Tops on Top 2019’ versterkt de band tussen Silestone® en de lifestyle-wereld, en consolideert zijn wereldwijde positie als leider op het gebied van decoratief en architectonisch design en trends voor materialen.

De nieuwe advertentiecampagne is een viering van schoonheid en elegantie en van succes dat bereikt wordt door inspanning, hard werk en doorzettingsvermogen, kwaliteiten waar zowel het Amerikaanse model als het Spaanse merk veel van weten en trots op kunnen zijn.

In de advertentie zien we de prachtige Cindy Crawford bij een spectaculair keukenblad van Silestone® in de nieuwe kleur Eternal Noir, dat glanst als een juweel en een innovatief materiaal biedt met de beste en meest geavanceerde technische snufjes.

Campagne
De officiële lancering en presentatie van de campagne vond in september plaats tijdens een exclusief evenement in Londen. Het restaurant ZELA London, een hotspot in het hart van het West End met kok Ricardo Sanz aan het roer, was de locatie die door Cosentino gekozen was voor dit event. Deze innovatieve ruimte, die in 2018 werd geopend, heeft tafels gemaakt van Silestone® Eternal Marquina als onderdeel van zijn chique inrichting.

Het evenement werd voorgezeten door Eduardo Cosentino, de Global Executive Vice President voor Verkoop van Cosentino Group en CEO van Cosentino North America; Santiago Alfonso, Vice President voor Marketing en Communicatie, Pedro Parra, Vice President voor Europese verkopen, en Paul Gidley, Cosentino’s Regiomanager voor het VK.

‘Tops on Top 2019’ is de uitkomst van hard werken dat heeft geresulteerd in een treffende campagne die wereldwijd gericht is op online en offline media, waaronder social media, gespecialiseerd in lifestyle, trends, design, inrichting en architectuur.

Met deze lancering gaat Cindy Crawford door in haar rol als wereldwijd ambassadeur van Silestone® gedurende 2019 en 2020, en zal ze ook weer gastvrouw zijn op diverse promotionele evenementen van het Spaanse merk over de hele wereld. Een recent hoogtepunt was het evenement begin april 2019, toen Crawford de rol bekleedde van ambassadeur bij de lancering van Cosentino City Los Angeles. 

Meer informatie: www.cosentino.nl

Publicatiedatum: