Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelen van honingraatkarton zijn ijzersterk

Het is een trend om grote objecten neer te zetten die licht maar toch ijzersterk zijn. Aelen en van Leeuwen maakt meubels van honingraatkarton. Deze meubels zijn vaak te vinden op grote beurzen, of in andere zakelijke omgevingen.

Honingraatkarton is een uniek materiaal. Het wordt ook wel een beeboard, falconboard, reboard of beelite genoemd. Vaak wordt het gebruikt voor grote displays, poppen, lifesizers en dus ook meubelen. De sterkte is te danken aan de twee harde buitenlagen met daartussenin zacht karton in een natuurlijke honingraatvorm. Het materiaal is in staat veel gewicht, klappen en stoten te verdragen. Bovendien kunt u beeboard laten bedrukken in hoge kwaliteit mat, glanzend, halfglanzend, zeefdruk, PMS, zes kleuren en wit.



Bij Aelen en van Leeuwen kunnen klanten hun eigen meubel van honingraatkarton laten maken. "Vanuit de historie als drukker voor uiteenlopende grote en kleine bedrijven, is Aelen en van Leeuwen in staat alle ideeën vorm te geven", vertelt een woordvoerder.
Het karton wordt bewerkt door schoonsnijden, contoursnijden, al dan niet met uitsparingen en in vrije vormen. Hiervoor gebruikt het bedrijf de beste machines en kennis. Zo is ook de hechting, kleurvastheid en afwerking van exclusieve kwaliteit. Dit honingraatkarton is bovendien een duurzaam FSC-product.

Meer informatie:
Aelen en van Leeuwen
Satellietbaan 16
2181 MH Hillegom
[email protected] 
www.aelenenvanleeuwen.nl

Publicatiedatum: