Het is een trend om grote objecten neer te zetten die licht maar toch ijzersterk zijn. Aelen en van Leeuwen maakt meubels van honingraatkarton. Deze meubels zijn vaak te vinden op grote beurzen, of in andere zakelijke omgevingen.

Honingraatkarton is een uniek materiaal. Het wordt ook wel een beeboard, falconboard, reboard of beelite genoemd. Vaak wordt het gebruikt voor grote displays, poppen, lifesizers en dus ook meubelen. De sterkte is te danken aan de twee harde buitenlagen met daartussenin zacht karton in een natuurlijke honingraatvorm. Het materiaal is in staat veel gewicht, klappen en stoten te verdragen. Bovendien kunt u beeboard laten bedrukken in hoge kwaliteit mat, glanzend, halfglanzend, zeefdruk, PMS, zes kleuren en wit.Bij Aelen en van Leeuwen kunnen klanten hun eigen meubel van honingraatkarton laten maken. "Vanuit de historie als drukker voor uiteenlopende grote en kleine bedrijven, is Aelen en van Leeuwen in staat alle idee├źn vorm te geven", vertelt een woordvoerder.
Het karton wordt bewerkt door schoonsnijden, contoursnijden, al dan niet met uitsparingen en in vrije vormen. Hiervoor gebruikt het bedrijf de beste machines en kennis. Zo is ook de hechting, kleurvastheid en afwerking van exclusieve kwaliteit. Dit honingraatkarton is bovendien een duurzaam FSC-product.

Meer informatie:
Aelen en van Leeuwen
Satellietbaan 16
2181 MH Hillegom
Info@aelenenvanleeuwen.nl 
www.aelenenvanleeuwen.nl