Housevitamin en @budgethome hebben besloten de krachten te bundelen om samen een naar eigen zeggen toffe collectie te creëren. Mischa van Housevitamin vertelt: "Met trots presenteren wij de fantastische collectie van onze favoriete Instagram influencer @budgethome." 

De collectie is gebaseerd op de laatste trends. Desiree van @budgethome spotte veel ronde en ovale vormen op de designbeurzen. Desiree: "Veel huizen hebben vooral rechte lijnen en daardoor is het erg mooi om ronde en ovale items in jouw interieur toe te passen. De mix van recht en rond maakt het geheel veel spannender."

“Ik ben zo trots! Ik heb erg genoten van het ontwerpen en selecteren van zo'n complete collectie. Ik denk dat alle artikelen zeer betaalbaar zijn. Mijn motto is: mooi hoeft niet duur te zijn en Housevitamin maakt dit mogelijk", aldus Desiree. 

"Ik heb een wandkast ontworpen op basis van ronde en ovale vormen. Ik ben op zoek naar de perfecte wandkast voor onze woonkamer. Het is zo cool dat ik de kans heb gehad om het zelf te ontwerpen. Door ruimte te maken voor een lamp in mijn ontwerp, is het voor mij de perfecte wandkast geworden. De wandkast is in zwart en goud geproduceerd en past daarom in elk interieur."

De ronde en ovale vormen zijn ook aanwezig in de lijn van kaarsenhouders die zijn gemaakt van metaal en marmer, vazen, spiegels en de lade (gemaakt van metaal en spiegel). De accessoires kunnen goed worden gecombineerd met de wandkast. 

De andere trend die volgens Desiree niet in haar collectie mag ontbreken, zijn de luipaardvlekken. "Dierenpatronen zijn hot! Eerst zagen we dierenpatronen in kledinglijnen en nu heeft het ook de wereld van het interieur bereikt. Deze trend heeft geresulteerd in een mooie lijn serviesgoed bestaande uit een klein bord, een kom en een kaarsenhouder. De patronen van de servieslijn zijn subtiel en mooi in zwart en wit. De gouden rand voegt een vleugje luxe toe. Kijk voor meer inspiratie op mijn Instagram", besluit Desiree.

Meer informatie:
Housevitamin
www.housevitamin.com