De Lume traveler is een caravan voorzien van alle luxe en comfort. Eigenaar Hein van de Laar houdt niet van kamperen, maar is wel graag in de natuur. Ondanks zijn lengte van 1.98 m heeft hij een kleine, praktische en compacte caravan ontworpen, de Lume Traveler No.1. "Het was mijn droom om te genieten van het buitenleven met het comfort van thuis; slapen onder de sterrenhemel in een top-bed, buiten koken aan een volwaardig fornuis. En dat op de mooiste plekjes in de natuur. Uit deze droom is de Lume Traveler ontstaan", vertelt Hein.

De kampeerwagen is door zijn aluminium sandwichconstructie en speciaal voor de trailer ontwikkelde vormdelen niet alleen goed ge├»soleerd, maar heeft een heel eigen karakter. De Lume combineert  design met stoere eenvoud en moderne techniek. Kenmerkend is het gebruik van blindklinknagels. De constructie is zelfdragend en gemonteerd op een topchassis van Knott.Het open dak heeft een afmeting van 1850 mm x 1100 mm en is gemaakt van Sunbrella-stof. Dankzij de ingebouwde hor kun je onder de sterrenhemel slapen, zonder last te hebben van insecten.
Drie bovenkastjes voor het servies en glaswerk en twee grote onderkasten bieden voldoende opslagruimte. Met twee PITT Cooking-gaspitten en een 40Ltr. koelkast is er een volwaardige buitenkeuken. Daarnaast is er een gasaansluiting voor een barbecue aanwezig om het kampeergevoel compleet te maken.

Er is gewerkt met duurzame, natuurlijke producten, zoals teakhout, de mooiste leersoorten en wolvilt. Het wolvilt tegen de wand geeft niet alleen een behaaglijk gevoel, maar is ook nog vuil afstotend. Als het iets minder lekker weer is biedt een speciale achtertent de juiste bescherming. De achtertent is naar wens te configureren. 

 Meer informatie:
Lume Traveler
Staalweg 14
4104 AT Culemborg
info@lumetraveler.com
www.lumetraveler.com