Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Vijf projecten uit veertig inzendingen

Nominaties Interieur van het Jaar bekend

Als onderdeel van de Architectenweb Awards 2019 wordt eind deze maand de prijs voor Interieur van het Jaar 2019 uitgereikt. Een onafhankelijke jury heeft vijf projecten genomineerd uit totaal veertig inzendingen.

De vijf nominaties voor Interieur van het Jaar zijn:
- Beurs van Berlage door BiermanHenket;
- Boerejongens door MeesVisser;
- Interieur Museum De Lakenhal door, Happel Cornelisse Verhoeven Architecten;
- Plantastic! Health Hub, FBX;
- The Core – CBRE.

De jury bestaat uit architect Richelle de Jong (DP6 architectuurstudio), architect Nanne de Ru (Powerhouse Company, voorzitter), architect Ellen van der Wal (Vakwerk Architecten), architect Marnix van der Meer (Zecc Architecten), ontwikkelaar Eric-Jan de Rooij (Lingotto) en architectuurhistoricus Marieke Berkers.

Prijsuitreiking
De winnaar van de prijs voor Interieur van het Jaar 2019 wordt bekendgemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking op donderdag 31 oktober 2019, vanaf 19:00 uur, bij Broeinest in Amsterdam.

Naast de prijs voor Interieur van het Jaar worden op deze avond ook prijzen uitgereikt in de volgende categorieën: Woongebouw van het Jaar, Kantoorgebouw van het Jaar, Zorggebouw van het Jaar, Schoolgebouw van het Jaar, Publiek gebouw van het Jaar en Architect van het Jaar. Deze prijzen worden door Architectenweb uitgereikt in samenwerking met hoofdpartner Kawneer en partners AGC, Qbiq, Cerriva en Broeinest, meldt Architectenweb.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven