Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vijf projecten uit veertig inzendingen

Nominaties Interieur van het Jaar bekend

Als onderdeel van de Architectenweb Awards 2019 wordt eind deze maand de prijs voor Interieur van het Jaar 2019 uitgereikt. Een onafhankelijke jury heeft vijf projecten genomineerd uit totaal veertig inzendingen.

De vijf nominaties voor Interieur van het Jaar zijn:
- Beurs van Berlage door BiermanHenket;
- Boerejongens door MeesVisser;
- Interieur Museum De Lakenhal door, Happel Cornelisse Verhoeven Architecten;
- Plantastic! Health Hub, FBX;
- The Core – CBRE.

De jury bestaat uit architect Richelle de Jong (DP6 architectuurstudio), architect Nanne de Ru (Powerhouse Company, voorzitter), architect Ellen van der Wal (Vakwerk Architecten), architect Marnix van der Meer (Zecc Architecten), ontwikkelaar Eric-Jan de Rooij (Lingotto) en architectuurhistoricus Marieke Berkers.

Prijsuitreiking
De winnaar van de prijs voor Interieur van het Jaar 2019 wordt bekendgemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking op donderdag 31 oktober 2019, vanaf 19:00 uur, bij Broeinest in Amsterdam.

Naast de prijs voor Interieur van het Jaar worden op deze avond ook prijzen uitgereikt in de volgende categorieën: Woongebouw van het Jaar, Kantoorgebouw van het Jaar, Zorggebouw van het Jaar, Schoolgebouw van het Jaar, Publiek gebouw van het Jaar en Architect van het Jaar. Deze prijzen worden door Architectenweb uitgereikt in samenwerking met hoofdpartner Kawneer en partners AGC, Qbiq, Cerriva en Broeinest, meldt Architectenweb.

Publicatiedatum: