Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Auping opent winkelplein in Zwolle

Meijer Wonen heeft een Auping Plaza geopend. Op de woonboulevard in Zwolle beschikt het bijna 100 jarige bedrijf over de complete Auping collectie: matrassen, bedden, boxsprings, kussens, dekbedden en bedtextiel. Nederland telt inmiddels zo’n 45 Auping Plaza’s.

Meijer Wonen is opgericht in 1913 door Steven Meijer. Inmiddels is er de 4e generatie Meijer werkzaam. Op de woonboulevard in Zwolle beschikt het familiebedrijf over een showroom met 2600 vierkante meter designmeubelen van de meest uiteenlopende top designers en fabrikanten. Tevens heeft Meijer Wonen een grote collectie verlichting. Ingo Maurer, Artemide en Foscarini zijn een kleine greep uit de grote collectie lampen die het bedrijf voert.

In de openingsweken lokt Auping Plaza Zwolle klanten met een speciale actie: wie voor meer dan 2500 euro uit de Auping collectie  bestelt, krijgt een vierseizoenendekbed plus twee hoofdkussens cadeau. 

Meer informatie:
Meijer Wonen
Grote Voort 100
8041 BH Zwolle
Tel.: +31 (0)38- 421 55 21
info@meijerwonen.nl
www.meijerwonen.nl