Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ruimte bevindt zich boven de nieuwe showroom

Designmerk lanceert experimenteel appartement

Het Europese designmerk Made.com lanceerde vorige week tijdens de opening van hun gloednieuwe showroom een experimenteel appartement genaamd: The Apartment. De karakteristieke ruimte bevindt zich op de eerste verdieping van de nieuwe showroom, aan de Raadhuisstraat 31-37 in Amsterdam. De showroom van 600 m2 bestaat uit meerdere delen die met elkaar verbonden worden door een binnentuin. 

The Apartment is enkel toegankelijk door een roze voordeur die via een gekleurde trap naar de eerste verdieping leidt. De ruimte biedt gelegenheid aan verschillende evenementen, gericht op pers, partners, brand advocates en consumenten. "Made visualiseert met het appartement hoe je met jouw eigen stijl de ultieme happy place creëert, voor een betaalbare prijs", vertelt een woordvoerder van Made. 

Het appartement is 113 m2 en heeft behalve een entree, tweedelige woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. De ruimte heeft karakteristieke glas-in-lood details in zowel de ramen als deuren en een authentieke hardhouten visgraatvloer in het volledige appartement. 

De ruimte is niet te huur, maar Made staat open voor inspirerende samenwerkingen of andere ideeën. 

Meer informatie:
Made.com
pressnl@made.com 
www.made.com

Publicatiedatum: