Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Beurs is ook interessant voor contractspecialist'

Steeds meer exposanten op de Meubelbeurs Brussel richten zich ook op de contractmarkt of bieden maatwerk aan voor projecten. Een bezoek aan de beurs is dus ook voor contractspecialisten beslist de moeite waard. Dat stelt de organisatie van genoemde beurs.

Om de bezoekers door het ruime aanbod te gidsen heeft de organisatie een paar tools ter beschikking. "Zo kan de bezoeker in de exposantenlijst op onze website de fabrikanten die zich in de projectmarkt specialiseren mooi opgesomd krijgen. In één klik is dat gebeurd! Om de selectie te verfijnen kan de bezoeker bovendien alle fabrikanten die ze wil bezoeken aanduiden en netjes in een lijst exporteren."

Op het beursplan vind je een speciaal Contract-logo. Met dit logo wordt aangeduid wie actief is op de contractmarkt, en dus voor de bezoeker als contractspecialist de geknipte partner is. Ook op de signalisatieborden aan de standen wordt deze contract georiënteerde exposant duidelijk herkenbaar aangeduid. 

Exposanten uit diverse project-segmenten 
"Inrichters voor de horeca kunnen voor tafels en stoelen bijvoorbeeld terecht bij Kluskens, Mobitec, Perfecta, Toon De Somer.
Sfeervolle totaalinrichtingen zijn te vinden bij onder meer Nix Design, Castle Line, DTP, Moome, Nouvion, XO Interiors en Richmond.
Voor bedding zijn bijvoorbeeld Brinkhaus, De Witte Lietaer, King of Cotton, Revor of Veldeman Bedding een bezoekje waard.
Ook accessoires voor de projectmarkt vindt men in Brussel: DV D’Sign, Inditime, Per/Use, PTMD, Ztahl by Dijkos, Mondiart.

Wie op zoek is naar specifieke oplossingen voor de healthcare sector is aan het juiste adres bij Otium by Mecam, Demuynck, Leda, Mahoton, Revor. En kantoorinrichters vinden beslist hun ding bij onder meer Joli, Toon De Somer of Gorbe. Dit zijn uiteraard maar enkele van onze contractaanbieders. Wie het aanbod persoonlijk wil ontdekken is uiteraard zeer welkom op de Meubelbeurs Brussel, van 3 tot en met 6 november", aldus een woordvoerder.

Meer informatie:
Meubelbeurs Brussel
www.meubelbeurs.be

Publicatiedatum: