Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelfabriek zet voor eerst binnen 70 jaar deuren open voor grote publiek

Het in Hasselt gevestigde bedrijf maakt sinds 1949 kwaliteitsvolle meubels waarin vakmanschap centraal staat. Nu, voor het eerst sinds 70 jaar en drie generaties verder, zet Recor Home haar deuren open voor het grote publiek en laat geïnteresseerden binnenkijken in het prachtige bedrijf van de familie Corthouts dat gevestigd is aan de Sint-Truidersteenweg in het Belgische Hasselt. Reden hiervoor is dat het bedrijf de consument wil betrekken bij haar productieproces.

Het verhaal van Recor begint in 1949 in Hasselt. René Corthouts is dan 24 jaar en start met de productie van matrassen. Recor is geboren. De eerste matrassen naaide René zelf aan elkaar. Hij wilde het finale product door en door kennen én voelen, om zo de kwaliteit te verzekeren. Eind jaren 1960 brengt René het bedrijf naar the next level: hij richt de de salonafdeling op, en het aanbod wordt de daaropvolgende jaren sterk uitgebreid. 

Bekijk hier het filmpje en kijk binnen bij Recor Home.

Meer informatie:
Recor Home
www.recorhome.com