Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven

Tweedaags programma BNS Crisp staat in teken van ‘If Not Now, Then When?’

"Dutch Design Week Eindhoven mag je als professionele stylist zeker niet missen. Meer dan 2.600 ontwerpers op meer dan 110 locaties, verspreid door de hele stad", meldt BNS Crisp (Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten). Op 21 en 22 oktober organiseert de vereniging het programma BNS Crisp DDW #stylistselected2. 

Het thema van dit jaar is: ‘If Not Now, Then When?’
Duurzaam leven, wonen en ontwerpen is ook dit jaar in de design hoofdstad van Nederland een van de centrale thema’s.

"Het DDW BNS Crisp programma in 2018 was een overweldigend succes. Er waren maar liefst 100 stylisten waardoor wij besloten om dit jaar niet één maar twee dagen boordevol inspiratie te programmeren. Ons programma is bewust lekker aan het begin van de DDW, zodat je zelf kunt beslissen of je op eigen gelegenheid nog langer gebruik maakt van je passe partout", vervolgt de woordvoerder. Met een passe partout heeft de bezoeker geval recht op:
- toegang tot betaalde DDW locaties;
- gratis gebruik van de Renault Design Rides;
- gratis gebruik van de Hop-on Hop-off bussen,
en nog veel meer. 

Het programma bevat onder meer een rondleiding bij MondiArt, rondleiding in het Broeinest waar de expositie Below the surface plaatsvindt. En een rondleiding door de curator WOTH expositie ‘Rietveld Re_Newed’  en WOTH expositie ‘kleur=vorm, color=form, WOTH presents Rietveld Renewed'. Kijk hier voor het volledige DDW #stylistselected2 programma.
Voor aanmelden klik hier.

Over de expositie Below the Surface
Tijdens deze editie van de DDW presenteert Broeinest in samenwerking met IOIA een grote expositie (600 m2) genaamd Below the Surface.
Voor deze expositie presenteren zij acht inspirerende keukentrends/themawerelden. Die worden aangevuld met spraakmakende en spannende materiaalpresentaties en versterkt door werk van diverse spraakmakende ontwerpers.

Over Broeinest
Broeinest is de materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor interieurprofessionals gericht op kennis, advies en inspiratie. 

Over IOIA
IOIA is een zogeheten ‘Pup up creative agency’. 

Over de expositie Rietveld Re-Newed
Rietveld Re-Newed is een expositie die de mentaliteit van Gerrit Th. Rietveld, meester van Dutch Design, linkt aan de bekendste ontwerpers van deze tijd.

Over WOTH
WOTH, afkorting voor Wonderful Things Magazine, zag het daglicht in 2016. En wonderful things staan er zeker in. "Ik hou ontzettend van deze wereld, met WOTH brengen we onze liefde voor design heel persoonlijk naar buiten", vertelt Mary Hessing, chief editor van WOTH.

Over de curator en de ontwerper
Deze expositie is samengesteld door Toon Lauwen, curator, partner van Mary Hessing en uitgever WOTH Wonderful Things magazine dat hij samen met zijn partner Mary Hessing maakt. Een ontwerp van Aart van Asseldonk, geproduceerd door Bruns tentoonstellingsbouwers. De materialen zijn geleverd door Finsa.

Meer informatie:
BNS Crisp
www.bnscrisp.nl

Publicatiedatum: