In het tv-programma 'vtwonen weer verliefd op je huis' zorgen de vtwonen stylisten van het gelijknamige woonmagazine voor
make-overs waardoor bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. Wekelijks gaan de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning, Frans Uyterlinde en Eva van de Ven samen met presentator Kees Tol de uitdaging aan. In de aflevering van zondag 6 oktober werd in de zitkamer de vloer Naturals van COREtec geplaatst, in de kleur Haze.

De click PVC vloer is krasbestendig (klasse 33) en zorgt voor een stil loopgeluid. De vloer is makkelijk te plaatsen en warmte en luchtvochtigheid schommelingen hebben weinig grip op de vloer.
De onderlaag van kurk maakt de vloer nog stiller en zorgt ervoor dat er in de meeste gevallen geen ondervloer gebruikt hoeft te worden. Daarnaast is de Naturals vloer 100% waterproof.

In de vt wonen&design krant, die afgelopen week werd verspreid op de vt wonen&design beurs werd o.a. aandacht besteed aan de nieuwe visgraat vloer van COREtec. Deze vloer staat eveneens in het oktober nummer van het vt wonen magazine. Geometrische vormen blijven volgens COREtec populair in 2019. Er zijn acht nieuwe designs van de Naturals Collection in een visgraatmotief. De klikvloer is beschikbaar in verschillende natuurlijke tinten met gekleurde v-groef en biedt stabiliteit.  

vtwonen weer verliefd op je huis is iedere zondagavond te zien vanaf 18.55 uur op SBS6.

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.eu