Vogel's, producent van tv bevestigingssystemen, presenteert een volledig assortiment OLED tv muurbeugels. Van strak tegen de muur, extreem dun tot aan elektrische muurbeugels. "De markt voor OLED tv’s groeit hard. Om het minimalistische design van een OLED tv te waarborgen, heeft Vogel’s verschillende draaibare OLED muurbeugels ontwikkeld die naadloos aansluiten op de achterzijde van deze tv’s", laat een woordvoerder weten.

OLED tv’s zijn extreem dun, omdat deze tv’s geen gebruikmaken van achtergrondverlichting die de tv normaal dikker maakt. Vogel's heeft naar eigen zeggen op basis van vele jaren ervaring draaibare muurbeugels ontwikkeld die je makkelijk kunt draaien, zelfs met zo'n dun scherm. 

Thin
De THIN 546 draaibare tv beugel is speciaal ontworpen voor OLED tv's en heeft een afstand tot de muur van circa 45 mm. En toch heeft deze OLED tv beugel een maximaal draagvermogen van 30 kg. Vrijwel iedere OLED tv tussen 40 tot 65 inch past met de THIN 546 strak tegen de muur.

Next
De NEXT 7356 tv beugel draait automatisch en is met een app te bedienen. Met deze muurbeugel hoeft het kwetsbare OLED scherm  niet meer aangeraakt te worden.

LG OLED oplossingen
In samenwerking met LG heeft Vogel's speciale OLED muurbeugels ontwikkeld. LG tv's hebben namelijk vaak een andere achterzijde dan reguliere tv’s. De Vogel's tv muurbeugels NEXT 7346 en NEXT 7356 (elektrisch) passen naadloos op LG OLED tv’s.
Ook voor de exclusieve LG Signature modellen W7, W8 & W9 is een platte en draaibare elektrische oplossing ontwikkeld: NEXT 7505 en NEXT 7555.

Meer informatie:
Vogel’s
www.vogels.com