Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Amsterdams kantoor krijgt multifunctionele inrichting

Grastegels zorgen voor een duurzaam karakter

Voor het nieuwe in Amsterdam gevestigde kantoor van e-step bedrijf Dott, heeft TWO-O onlangs de multifunctionele kantoorinrichting en ruimte gerealiseerd. Op basis van het ontwerp van Studio Appelo heeft design- en productiebedrijf TWO-O in korte tijd de kantoorinrichting geproduceerd en geïnstalleerd.

In het Tripolis gebouw zijn sinds afgelopen maand een aantal nieuwe bedrijven gevestigd. Waaronder Dott, het bedrijf wat zich richt op de verbetering van het stadse leven in Europa. Om het kantoor in lijn met de visie van het bedrijf in te richten is TWO-O te werk gegaan met omgevingsbewuste materialen tijdens de interieurbouw. "We hebben onze moderne werkwijze weer optimaal kunnen inzetten. Het interieur bevat o.a. handige ‘phone booths’ om in te bellen en te werken, ‘researchs labs’ waar het team van Dott de producten ontwikkeld, een ruime open keuken om te connecten en een vergader/lunch tafel die verrijdbaar is op dezelfde wielen als die van de e-steps. De grastegels zorgen voor een duurzaam en groen karakter binnen dit speelse kantoorinterieur", vertelt een woordvoerder van TWO-O. 

"Voor dit ontwerp hebben we gewerkt met duurzame materialen zoals grenen multiplex en staal. Binnen dit project hebben we onze kracht op het gebied van technisch tekenen, project management, productie en installatie kunnen laten zien. De productie hebben we kunnen verwezenlijken met onze efficiënte en duurzame aanpak met ondersteuning van moderne technologie, waaronder de 5-assige cnc machine", besluit TWO-O.

Meer informatie:
TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam
info@two-o.com 
www.two-o.com 

Dott
www.ridedott.com 

Studio Appelo
www.studioappelo.nl

Publicatiedatum: