Het in Nieuwegein gevestigde Monte Design Agenturen heeft sinds kort de relaxfauteuils van het Poolse bedrijf Verikon aan haar portefeuille toegevoegd.
Edwin van den Berg van Monte is blij met de uitbreiding. "Naast de vijf agenturen die ik al voer is dit een mooie aanvulling. Er is veel vraag naar relaxfauteuils. Ik kan mijn klantenkring nu het hele programma aanbieden: stoelen, tafels, (slaap)banken, bedden en relaxfauteuils", vertelt Edwin.

Verikon ontwerpt, produceert en exporteert moderne zitmeubels in Polen. "Ons bedrijf biedt origineel ontwerp op basis van de hoogste kwaliteit. De zitmeubelen zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen, zowel stoffen als leer, evenals kwaliteitscomponenten voor langdurig gebruik", laat een woordvoerder van Verikon weten. 

Edwin besluit: "De relaxfauteuils zijn kwalitatief erg goed en voorzien van een goed werkend mechanisme. Daarnaast heeft Verikon de kwaliteiten om van molded foam (vormschuim) bepaalde vormen in de stoelen te maken, wat niet elke fabrikant kan."

Meer informatie:
Monte Design Agenturen
Herenstraat 12
3438 AJ Nieuwegein
06-44837677
info@montedesign.nl  
www.montedesign.nl  

Verikon
www.verikon.com