Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meubelbeurs Brussel van 3 tot en met 6 november

Nieuwe exposanten in de kijker

Over een maand gaat Meubelbeurs Brussel weer van start.
Naast de talrijke exposanten die jaarlijks aanwezig zijn, wordt  natuurlijk ook altijd uitgekeken naar de nieuwe namen op de exposantenlijst. De laatste weken zijn er nog verschillende interessante exposanten bij gekomen.
Zo is in hall 3 Your Artisan Collection, met kasten en tafels te vinden.
In hall 4 komen Tablacasa en Pure Designs voor het eerst naar Brussel. Ook Brussels by night wordt wat uitgebreid, met ondermeer Norma, Boxspring Design en King of Cotton.

Nederlands design
Fusion in hall 8 telt verschillende nieuwe exposanten, waaronder PLM Design uit Spanje, Cosyfab uit Frankrijk, Ierse sofa’s van Derry’s en het Deense By Rydens. "Nederland is toonaangevend in de industriële en hedendaags-landelijke stijl, en dat merken we ook in deze hall met de volgende exposanten: Label51, Zittenenmeer, Blacklabel en Xaralyn. Tenslotte toont Sompex de lampen van Villeroy & Boch.

De Patio zat al vroeg bijna helemaal vol. W&W kon voor dit jaar nog een plaatsje bemachtigen, naast de vaste waarden in Holland à la Carte. In Mozaïek in hall 9 is, zoals gewoonlijk, het instapsegment van de markt. Nieuwe exposanten in deze hall zijn Beta Line, Vaco Home, Lodzkie, AEFP, Grafu Baldai en Zons.

De contractmarkt connecteert
De contractmarkt wint aan belang, en de laatste jaren vinden steeds meer interieurarchitecten en projectinrichters de weg naar de Meubelbeurs Brussel. Om hen in het ruime aanbod wegwijs te maken, is er een Contract-traject aangeduid op het beursplan. Ook op de beurs zelf is een contractspecialist makkelijk te vinden. Een Contract-pictogram op het naambord aan de stand maakt duidelijk welke exposant actief is op de contractmarkt. Exposanten die actief zijn op de Contractmarkt herken je aan het C-logo.Meer informatie:
Meubelbeurs Brussel
www.meubelbeurs.be

Publicatiedatum: