Op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober zal Gallery Des Arts plaatsvinden in Kasteel Woerden. Gallery Des Arts is een pop up expositie, georganiseerd door Ruud van der Splinter en Mascha Ekkel van het in juli opgerichte platform Associates Des Arts, waar kunst en design wordt gecombineerd en gepresenteerd.

Alle vertrekken van het kasteel ademen geschiedenis maar zijn wel van alle moderne gemakken voorzien. Voor Gallery Des Arts kozen oprichters Ruud van der Splinter en Mascha Ekkel voor een in steen overwelfde ruimte, waar kunst en design op stijlvolle wijze in de spotlights kan worden gezet. Een veilig onderkomen voor haar gasten
"Woerden is al sinds mensenheugenis een belangrijke locatie. Eerst voor de Romeinen, die de ligging aan de Rijn wel interessant vonden en later voor de Fransen, die, al vechtend voor de waterlinie, een spoor van vernieling achterlieten. De bewoners van Woerden waren dus zeker gebaat bij gebouwen die bijdroegen aan de verdediging van hun woonomgeving en zullen destijds de bouw van Kasteel Woerden zeker omarmd hebben. De vele bestemmingen die het in de loop der jaren heeft gehad vertelt ons in elk geval dat het een populair gebouw was, dat haar gasten een veilig onderkomen bood. Tijdens Gallery Des Arts biedt Kasteel Woerden niet alleen een veilig onderkomen aan de gasten maar ook aan de deelnemende partijen met hun kunst- en design objecten. Onder de stenen gewelven zult u een gevarieerd aanbod aantreffen. Van ruig tot verfijnd. Een passende knipoog naar de ruwe Romijnen en de frivole Fransen", vertelt een woordvoerder van Associates Des Arts.

Het multi-sided platform Associates Des Arts creƫert waarde door kunst en design met elkaar te verbinden. Een van de activiteiten is het organiseren van bijzondere exposities, waarbij deze twee elementen worden gecombineerd. Daarnaast bieden Van der Splinter en Ekkel tal van andere promotionele diensten voor hun kunstenaars, designers en Associates.

Meer informatie:
Associates Des Arts
Kerkweg 4
4155 BD Gellicum
info@associatesdesarts.com
www.associatesdesarts.com